Over ons

Dakwerken Mariën Joris is een gespecialiseerd bedrijf met meer dan 11 jaar ervaring in dakwerken en gevelbekleding. Wij combineren het beste van de oude technieken met de moderne technieken. Zo bekomt u de sterkste en mooiste resultaten. Onze zaak beschikt over een professioneel en sterk team waarbij de zaakvoerder steeds mee werkt op de werven. Dit is een sterk voordeel aangezien wij kort bij onze klanten staan en onmiddellijk kunnen bijsturen waar nodig. Wij werken steeds chronologisch en werken werf per werf af waardoor u niet langer dan nodig hinder ondervindt van de werken.

Ons bedrijf beschikt over een professionele uitrusting en houdt maximaal rekening met mens en milieu. Zo streven we naar een minimale ecologische voetafdruk.

Wij maken gebruik van betrouwbaar en duurzaam materiaal en opteren om een constructie zo sterk mogelijk te maken i.p.v. te besparen op materialen. Om dit alles te kunnen verwezenlijken, doen wij steeds beroep op onze vaste, betrouwbare leveranciers. Tevens heeft Joris Mariën (zaakvoerder) een creatieve geest en veel aandacht voor het esthetische gedeelte. We bekijken samen welke materialen het best passen bij uw persoonlijke stijl, huisstijl… alsook welke mogelijkheden haalbaar zijn en of het al dan niet in het budget past.

Ook zorgen wij natuurlijk voor de administratieve kant van de zaak en brengen alles in orde rond premies/subsidies.
Wij kunnen stellen dat we absoluut kwalitatief werk leveren en dat onze klanten onze persoonlijke aanpak enorm appreciëren.

Samen zijn we een sterk, professioneel team!