Dakwerken

Uw plat dak plaatsen: uitmuntende kwaliteit!

Een plat dak plaatsen is een vak apart. Zo moet uw dakwerker zorgvuldig rekening houden met de afwatering van uw plat dak, zodat u geen last krijgt van waterplassen. Bovendien is een accurate plaatsing noodzakelijk om een lang leven van uw roofing te garanderen.

Kortom, vakmanschap is essentieel wanneer u een plat dak laat plaatsen. Dakwerken Mariën Joris beheerst het plat dak plaatsen tot in de kleinste detail. Wij zorgen voor platte daken die uw woning jarenlang beschermen en waarvan u zeker bent dat ze u geen kopzorgen opleveren.

Plat dak plaatsen op uw nieuwbouw? Vraag snel uw gratis offerte en laat uw plat dak plaatsen door Dakwerken Mariën Joris.

PLAT DAK RENOVEREN (VLAAMS-BRABANT)

Is uw plat dak aan renovatie toe? Dan zorgen onze vakmannen ervoor dat het snel weer in uitmuntende staat verkeert. Wij nemen de complete renovatie van uw plat dak in handen. Van dakschrijnwerken tot de zorgvuldige plaatsing van nieuwe roofing, u kunt op ons vertrouwen voor vakwerk van hoge kwaliteit.

Vermijd lekken aan uw plat dak, kies voor betrouwbare materialen die geplaatst worden door een ervaren expert. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij uw plat dak renoveren binnen de kortste termijn én tegen een correcte prijs.

Renovatie van de hellende daken:

Een mooi hellend dak plaatsen voor uw nieuwe woning, afgewerkt met de dakbedekking die perfect bij de architectuur van uw woning past? Dakwerken Mariën Joris realiseert úw hellend dak met de materialen van uw keuze.

Onze technische expert komt bij u langs om uw project te bespreken en bestudeert uw hellend dak tot in detail. Hij adviseert u over de mogelijkheden en de verschillende materialen, zodat u de juiste keuze maakt voor uw project.

Een hellend dak plaatsen doet u immers niet op één-twee-drie. Een heldere communicatie en een vlekkeloze opvolging zijn essentieel voor een goed verloop én een kwaliteitsvol resultaat.

Hellend dak plaatsen? Vraag snel uw gratis offerte aan bij Dakwerken Mariën Joris!

HELLEND DAK RENOVEREN: MET KENNIS EN KUNDE

Gaat u een hellend dak renoveren? Dan dient u rekening te houden met een hele waslijst. De draagstructuur moet in orde zijn, de huidige materialen moeten gecheckt worden op sterkte en herbruikbaarheid … Kortom, als u een hellend dak gaat renoveren wint u best het advies in van een ervaren specialist.

Onze technisch adviseur komt bij u langs om uw te renoveren hellend dak op te meten en te bestuderen. Hij analyseert uw volledige hellend dak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt gerust zijn: wij zien geen enkel detail over het hoofd. Het resultaat?

U ontvangt een offerte die uw complete werken omvat. En waarvan u zeker weet: als ik deze werken laat uitvoeren, creëer ik een dak waar ik me geen zorgen om hoef te maken.

Dat doen we niet voor ons eigen gewin. Maar omdat we enkel kwaliteit willen opleveren. Daarom zijn we ook altijd eerlijk. Wilt u zaken realiseren die in onze ogen niet haalbaar zijn of niet voldoen aan de technische vereisten? Dan zeggen we u dat met plezier – ook al gaat u dan liever met een ander bedrijf in zee.

Vakmanschap primeert altijd, net zoals het eindresultaat. Hellend dak renoveren? Bel ons nu!

U kan ons ook steeds contacteren  voor de kleinere werken, ook hierin proberen wij u steeds te bedienen!